ZARAGOZA.COM.UA

Політика конфіденційності
 

Справжня Політика конфіденційності є складовою частиною Угоди Сайту і діє відносно всієї інформації, в тому числі персональних даних Користувача, одержуваних Адміністрацією Сайту в процесі роботи Користувача з Сайтом, виконання Угоди та угод між Адміністрацією сайту і Користувачем. Використання Сайту означає беззастережну згоду Користувача з цією Політикою конфіденційності та зазначеними в ній умовами обробки його персональних даних; в разі незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від використання Сайту.

Перед використанням Сайту Користувачеві необхідно уважно вивчити справжню Політику конфіденційності.

Персональні дані

Надання в будь-якій формі (реєстрація на Сайті, здійснення замовлень, підписка на рекламні розсилки і тд.) Своїх персональних даних Адміністрації сайту, Користувач висловлює згоду на обробку персональних даних Адміністрацією сайту відповідно до ЗАКОНУ УКРАЇНИ Про захист персональних даних

(Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2010, № 34, ст. 481). 

Обробка персональних даних здійснюється з метою виконання Угоди та інших угод між Адміністрацією сайту і Користувачем.
Обробка персональних даних здійснюється виключно на території України, з дотриманням чинного законодавства.
Згода Користувача на обробку його персональних даних дається Адміністрації сайту на термін виконання зобов'язань між Користувачем і Адміністрацією сайту в рамках Угоди або інших угод між Користувачем і Адміністрацією сайту.

У разі відкликання згоди на обробку персональних даних Користувача, Користувач повідомляє про це Адміністрацію Сайту письмово або по електронній пошті. Після отримання даного повідомлення Адміністрація Сайту припиняє обробку персональних даних Користувача і видаляє.
Сайт не має статусу оператора персональних даних. Персональні дані Користувача не передаються будь-яким третім особам, за винятком випадків, прямо передбачених цією Політикою конфіденційності.

Заходи щодо захисту персональних даних

У своїй діяльності Адміністрація сайту керується ЗАКОНОМ УКРАЇНИ Про захист персональних даних (Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2010, № 34, ст. 481). 

Адміністрація сайту повинен вживати таких розумних заходів для захисту персональних даних користувачів і дотримується права суб'єктів персональних даних, встановлені чинним законодавством України.Захист персональних даних Користувача здійснюється з використанням фізичних, технічних і адміністративних заходів, націлених на запобігання ризику втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, порушення конфіденційності та зміни даних. Заходи забезпечення безпеки включають в себе міжмережевий захист і шифрування даних, контроль фізичного доступу до центрів обробки даних, а також контроль повноважень на доступ до даних.

Зміна політики конфіденційності

Адміністрація сайту залишає за собою право в односторонньому порядку вносити будь-які зміни в Політику конфіденційності без попереднього повідомлення Користувача. Актуальний текст Політики конфіденційності розміщений на даній сторінці.

 

© 2021 https://zaragoza.com.ua/ - Покупки у нас безпечні!